Wednesday, September 30

lepas rindu

gambar pertama that came thru..makin putih anakda hamba ni...we're missing you so much.


                    Ewann dan ustaz Syamsul.....tu rambut A. Mamud ke ?






3 comments:

norza said...

Mak Teh, moga sentiasa dirahmati Ilahi sekeluarga, hendaknya.. Salam Syawal, Maaf Zahir Batin.

coconotty said...

salam mak teh.. haha.. tak pe la.. xde rezeki la tu nampaknye.. anak mak teh kat MMA ek? mesti seronok bile first time sampai.. kitorg sini pun tgh sibuk ngn junior2 baru...

harap tak tlambat lg nak ucap selamat hari raya kat mak teh.. kbelakangan ni jarang ade mase nak online.. kalo online pun kejap je..

MAK TEH said...

norza=terima kasih,sama2,kau sumber ilham ku,ingat lagi lapis dewi?instant hit kat dlm rumah ni

coconotty=syawal sebulan kan..biasala tu,org baru mesti seronok,tunggu la sikit hari lagi...mak teh pun dah lalui semua tu..harap2 dpt seniors yg baik..mcm iffa kan..kan..kan selamat hari raya