Friday, July 10

surviving

Hello all ! Doing well ? I hope so.....

Agaknya, mak teh is suffering from a little bit of blogger's block.Sudah beberapa lama I just sat there staring at the blank page after logging in.tak tahu apa yang nak ditulis.Kenapa ?Mak teh dah fikirkan tentang ini immensely agak lama,belum dapat jawapannya.kurang inspirasi ?terlalu banyak inspirasi ?jemu berblogging ?tak ada yang menarik untuk dikongsi ? " shrug " Entah la, agaknya mak teh tak dilahirkan menjadi penulis.

Ada sesiapa yang menghadapi this Prob-lame-o ? Oh , I will get out of it though ! !
NO WORRIES- I have been doing a lot of bloghopping instead. I find it so enlightening....like a kind of therapy - I Guess.

CHEERIO....SEE ya...
.






5 comments:

Fazahra Life said...

mak teh..knape setting posting mak teh jauh ke bawah yer..

MAK TEH said...

Fazahra Life:
maksudnya apa?Mak Teh ni mmg buta bab html ni,agaknya layout readymade ni mmg gitu kot...Mak Teh perlu buat sesuatu ka?

MamaFaMi said...

Cayalah Mak Teh dah pandai 'tandatangan' kat blog! Ahakss.... Nanti lepas ni Mak Teh belajar tandatangan kat cheque betul plak, pas tu leh bagi kat mama...hihii....

Fazahra Life said...

hmm..biasanya bila kita bukak blog, terus appear posting kita jugakkan..mcm yg saya tgk kt sini..side bar yg kat tepi tu mmg ada & ok..tp postingnye xde..rupanya kena scroll down jauh ke bawah baru jupe..

if mak teh OK dgn keadaan blog skrg..let it be jerlah.

ref; pasal font yg mak teh tanya saya tu..biasanya saya adjust masa nak posting..kan kt situ ada font type, font size..adjust mcm tu jela..

saya pun xpert mana..baru bljr2 nak berblog..hehe :)..mak teh suka gissele punya template ek..saya tgk kalau yg tempah punya lagi cun2..

MAK TEH said...

Mamafami:
saya budak baru belajar,harap beri tunjuk ajar...hi.hi..

Fazahra:
dulu boleh adjust ,tapi la ni dah x boleh dah.x tau nape.yg tempah mahal sgt kot.