Sunday, March 29

lilstitchy giveaway



Mak Teh terstumbled ke blog ini a couple of weeks ago...http://lilstitchy.blogspot.com/..aduuh..terus terpikat dgn hasil kerja nya..sooo talented n creative.LIAN of lilstitch is holding a giveaway..lihat tag diatas tu...cantik kan ?kalau nak ,boleh la ke lilstitchy dan do a little homework..so tunggu apa lagi...headaway...tentu akan jatuh cinta dgn apa dilihat.


1. hanya perlu post comment disini LIAN.
2. tulis lah sedikit tentang lilstitchy di blog anda-tentang kraf nya ,apa-apa saja,copy tag spt diatas.
3. copy dan link tag di sidebar.

itu saja.

Mak teh pun baru saja order beberapa felt dari nya.

4 comments:

norza said...

Mak Teh, singgah seketika. TQ krn sudi tinggalkan comments di blog saya, appreciate it. Hope u & family enjoy a superb week ahead...

MAK TEH said...

norza=mak teh make sure tiap2 hari ke blog norza-without fail.

comey_lote said...

wahh makteh sangat crafty ekk..saya "keras"ti..hehehe

MAK TEH said...

comey=tapi gelek molek je nak teh tengok...mak teh tengok dlm mimpi...