Tuesday, July 29

Where can I find this book? and I wish my library would get this book.

http://4.bp.blogspot.com/_GIGe3rW4c7o/SFEYVRX39TI/AAAAAAAABAM/jDqxsyetFuY/s320/pincushions.jpg

5 comments:

arina said...

salam Mak Teh?? kia ha le?? hehehe... lama dah tak jenguk umh mak teh nih...sihat???
buku apa yg mak teh dok carik?? kot ada kat pakistan ni ha... hehehe

MAK TEH said...

arina ~waalaikumusalam,bilkul tik he...ye la,Mak Teh pun lama tak berbloghopping,pc sakit trojan,habih fail2 Makteh~tak back up-rugi le~kena format lain.sekarang pun mcm ada masaalah je-nak boh gambar pun x boleh-buku craft Jepun-eh eh..ye la kat Pakistan mmg murah buku2nya,kan?masa tu Mak Teh byk beli buku...sekarang panas tak?pir milenge..khuda hafiz.

arina said...

pc kena virusss!!! benda yg plg kubenci!!! a'a mak teh sni buku tersangatlah murahnya :) kita bantai dok beli novel & buku bdk2 utk ank dara kita ni ha ;) cari buku craft jepun?? apo projek terbaru mak teh nk bari buku craft ni? skang nih suppose peak summer...but dis yr hujan jek memanjang...bagus jugak tak ler panas bebenor...hehehe..oh lupa lak skang nih pakistan tgh prob letrik tahap max. sehari b/out sampai 8jam...sib baik la umh nih ada generator...klu tak haruu!!!

MAK TEH said...

arina ~ dah nasib badan..wat pe la pi dok cerok tu..Mak Teh almaklum sangat le problem kat sana,dulu kan asyik cuti memanjang..cuti student union mogok la,menang cricket pon coti..berapa lama lagi kena dok sana?ta ta.

arina said...

hehehe...tu ler mak teh pun sedia maklum ler kan keadaan kat sni..menang cricket cuti...klu kalah coach cricket turun2 ketebang dah kena bunuh... hahahaha... kronik!!! kronik!!! skang nih ikut hb posting ke sni... mayb sampai thn depan...mayb ler...klu tak kita bertapa lar kat sni...ngeh ngeh ngeh